MAGO Extensions.

MAGO

2014-06-20

Ny revolutionerande teknik, applicering och borttagning utan kemikalier.

MAGO
Finaste kvalité på håret, varsamt behandlat för att bibehålla sin styrka och glans, fästs med en knut i ditt hår. Knuten kommer från bergsklättring och låser fast håret med den tunna bomullstråden. Fästtekniken ger dig extensions som inte sliter av ditt eget hår. Du kan bada, basta och leva som vanligt.
Håret finns i 9 färger och två olika längder, 30 cm och 50 cm. Man kan välja på rakt eller vågigt.

CERTIFIERING
Krav för hållbar utveckling är att bevara naturens naturliga mångfald och funktion av de befintliga ekosystemen, för att sedan anpassa de ekonomiska och materiella behoven för människor i miljön. Europeiska unionen (EU) har beviljat Simply Natural ® hårförlängningar GSP (allmänna preferenssystem) certifiering.

Detta certifikat erhålles endast av de företag som kan visa att deras produkter förbättrar den ekonomiska tillväxten i utvecklingsländerna. Programmets huvudsyfte är att minska fattigdomen, stödja en hållbar utveckling, främja gott styre och bekämpa korruption i utvecklingsländerna. Resultatet har varit mycket framgångsrikt och därför har programmet förnyats flera gånger.

SKÖTSELRÅD
Använd en speciell extensions-borste, reder ut långa hår extremt skonsamt. Fläta håret under natten och tvätta med rekommenderat shampo och balsam.

BOKNING OCH PRIS
En applicering börjar med en konsultation ( bokningsbar online) där vi tillsammans bestämmer färg och mängd hår. Vid konsultationen bokar vi tid för applicering ( ej bokningsbar online). Vid bokningen betalas depositionsavgift då håret inte går att returnera. Priset varierar beroende på hur mycket hår som appliceras.
Prisexempel på en normal behandling (100 fästpunkter)
30 cm längd: 5 250 kr ( deposition 3500 kr)
50 cm längd: 6 750 kr ( deposition 5000 kr)

Har du fler frågor ring gärna. För mer info:
http://simplynatural.fi/uusi2/?page_id=768&lang=sv
https://www.facebook.com/like.mago
http://angelicablick.se/blog/2014/03/19/mago-hair/